Politica de confidențialitate

GivaStar și Giva Starcom SRL sunt dedicate protejării confidențialității și securității datelor personale ale clienților noștri. Această Politică de Confidențialitate explică modul în care colectăm, utilizăm, dezvăluim și protejăm informațiile dvs. personale atunci când utilizați serviciile noastre.

1. Informații Colectate

Colectăm diverse tipuri de informații atunci când utilizați serviciile noastre, inclusiv, dar fără a se limita la:

  • Informații de contact, cum ar fi numele, adresa de e-mail, adresa poștală și numărul de telefon.
  • Informații de plată, cum ar fi detaliile cardului de credit sau alte informații de plată utilizate pentru efectuarea tranzacțiilor.
  • Informații de cont, cum ar fi numele de utilizator și parola.

2. Utilizarea Informațiilor

Utilizăm informațiile colectate pentru a vă furniza serviciile noastre, pentru a procesa comenzile dvs., pentru a vă contacta în legătură cu acestea, pentru a vă oferi asistență clienți și pentru a vă trimite actualizări și oferte promoționale.

3. Protecția Informațiilor

Ne angajăm să protejăm informațiile dvs. personale și să utilizăm măsuri de securitate adecvate pentru a preveni accesul neautorizat, divulgarea sau modificarea acestora. Folosim tehnologii și proceduri fizice, electronice și administrative pentru a proteja informațiile dvs. împotriva accesului neautorizat.

4. Partajarea Informațiilor

Nu vom vinde, închiria sau transfera informațiile dvs. personale către terți în scopuri de marketing fără consimțământul dvs. explicit. Totuși, putem partaja informații cu terțe părți în alte scopuri, cum ar fi procesarea plăților, furnizarea serviciilor și respectarea obligațiilor legale.

5. Drepturile dvs.

Aveți dreptul să solicitați accesul, corectarea sau ștergerea informațiilor dvs. personale pe care le deținem. De asemenea, puteți avea dreptul să vă opuneți la utilizarea sau să solicitați restricționarea prelucrării informațiilor dvs. personale. Pentru a exercita aceste drepturi sau pentru orice întrebări sau nelămuriri referitoare la Politica noastră de Confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail sau numărul de telefon furnizat mai jos.

6. Actualizări ale Politicii de Confidențialitate

Această Politică de Confidențialitate poate fi actualizată periodic pentru a reflecta modificările aduse practicilor noastre privind confidențialitatea sau pentru a răspunde modificărilor legislative sau reglementare. Orice modificări vor intra în vigoare imediat după publicarea acestora pe site-ul nostru.

Contact

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri referitoare la Politica noastră de Confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la:

E-mail: magazin_giva_starcom@yahoo.com

Număr de telefon: 0735456651

Shopping Cart
Scroll to Top
× Cu ce va putem ajuta?