Politica de retur și livrare comandă

Această politică de retur și livrare stabilește condițiile în care puteți returna produsele achiziționate de la GIVASTAR și informații relevante despre procesul de livrare.

1. Livrare

Termene de Livrare: Ne străduim să procesăm și să livrăm comenzile în cel mai scurt timp posibil. Termenele de livrare exacte vor varia în funcție de locație și de disponibilitatea produselor.

Costurile de Livrare:

Costurile de livrare vor fi afișate în timpul procesului de comandă și vor fi calculate în funcție de opțiunile de expediere selectate și de locația de livrare.

2. Politica de Retur

Produse Returnabile: Acceptăm returnarea produselor neutilizate și în condiții de vânzare, în termen de [număr de zile] zile de la primirea comenzii.

Procesul de Returnare: Pentru a returna un produs, vă rugăm să ne contactați pentru a primi instrucțiuni specifice. Veți fi responsabil de costurile de returnare, cu excepția cazului în care produsul este defect sau ați primit un produs greșit.

Condiții de Returnare: Produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și să nu prezinte semne de uzură sau deteriorare. Ne rezervăm dreptul de a refuza returnarea produselor care nu îndeplinesc aceste condiții.

3. Returnarea Produselor Defecte sau Greșite

În cazul în care primiți un produs defect sau greșit, vă rugăm să ne contactați imediat pentru a organiza returnarea și înlocuirea sau rambursarea produsului.

4. Contact

Pentru orice întrebări sau nelămuriri referitoare la Politica noastră de Retur și Livrare, vă rugăm să ne contactați la:

E-mail: magazin_giva_starcom@yahoo.com

Număr de telefon: 0735456651

Această Politică de Retur și Livrarea este supusă modificărilor și actualizărilor periodice. Vă rugăm să verificați periodic această pagină pentru a fi la curent cu eventualele modificări.

 

Shopping Cart
Scroll to Top
× Cu ce va putem ajuta?