Termeni & Condiții

Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu Termenii și Condițiile, care includ Politica de confidențialitate și Politica privind cookie-urile. Vă rugăm să le revizuiți cu atenție înainte de a utiliza site-ul.

Termeni și Condiții

Bine ați venit la GivaStar, magazinul online dedicat pasionaților de mobilier de calitate. Vă rugăm să citiți cu atenție și să înțelegeți acești Termeni și Condiții înainte de a utiliza serviciile noastre.

1. Definiții

“Noi”, “ne” și “compania” se referă la GIVASTAR și la Giva Starcom SRL, înregistrată în România, cu sediul social la adresa: Aleea Sportului 16 C , înregistrată la Registrul Comerțului sub numărul J13/535/2003 și cu codul fiscal (CUI) 15117689.
“Utilizator”, “dvs.” și “clientul” se referă la persoana fizică sau juridică care utilizează serviciile noastre și a acceptat acești Termeni și Condiții.
“Serviciile” se referă la orice produse sau servicii furnizate de GIVASTAR.


2. Utilizarea Serviciilor

Prin accesarea și utilizarea serviciilor noastre, sunteți de acord să respectați acești Termeni și Condiții, precum și toate legile și regulamentele aplicabile.
Vă angajați să furnizați informații corecte, actuale și complete în legătură cu utilizarea serviciilor noastre.
Ne rezervăm dreptul de a restricționa sau de a suspenda accesul dvs. la serviciile noastre în cazul încălcării acestor Termeni și Condiții sau în circumstanțe în care considerăm că este necesar pentru protejarea securității sau integrității serviciilor noastre.


3. Comenzi și Plăți

Prin plasarea unei comenzi pe site-ul nostru sau prin intermediul altor canale de comunicare, vă angajați să achiziționați produsele sau serviciile respective la prețurile și condițiile specificate.
Plata comenzilor se va efectua conform instrucțiunilor noastre și a metodelor de plată acceptate.
Ne rezervăm dreptul de a ajusta prețurile produselor sau serviciilor noastre în orice moment, fără notificare prealabilă, cu excepția cazurilor în care prețul a fost deja confirmat în legătură cu o comandă specifică.


4. Confidențialitatea și Protecția Datelor

Respectăm confidențialitatea și protejăm datele personale ale clienților noștri conform Politicii noastre de Confidențialitate. Prin utilizarea serviciilor noastre, sunteți de acord cu colectarea, utilizarea și divulgarea datelor dvs. personale în conformitate cu această politică.


5. Drepturile de Autor

Toate drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală asupra conținutului și materialelor furnizate în cadrul serviciilor noastre sunt deținute de GIVASTAR sau de licențiatorii noștri.


Acești Termeni și Condiții pot fi actualizați periodic pentru a reflecta modificările aduse serviciilor noastre sau pentru a răspunde schimbărilor legislative sau regulamentare. Vă recomandăm să revizuiți acești Termeni și Condiții în mod regulat pentru a fi la curent cu orice modificări.

Pentru orice întrebări sau nelămuriri referitoare la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail magazin_giva_starcom@yahoo.com sau la numărul de telefon 0735456651.

 

Shopping Cart
Scroll to Top
× Cu ce va putem ajuta?